خسائر بالجملة على نادي الزمالك في حال انسحابه من كأس السوبر المصري

خسائر بالجملة على نادي الزمالك في حال انسحابه من كأس السوبر المصري
كتب : امير نزيه
عقوبات وخسائر بالجملة تنتظر نادى الزمالك فى حال الإنسحاب من كأس السوبر المصري
وتنص لائحة العقوبات الخاصة باتحاد الكرة المصري على حرمان الفريق المنسحب من المشاركة في كأس السوبر لمدة عامين من المشاركة بالبطولة، مع توقيع غرامة مالية قدرها مليون جنيه.
وتنص أيضًا المادة 64 من لائحة المسابقات لاتحاد الكرة، على أنه في حالة اعتذار بطل الدوري عن عدم المشاركة في السوبر، سيشارك بدلا منه وصيفه، ثم بالترتيب.
بالتالي، في حالة انسحاب الزمالك سيشارك بيراميدز وصيف بطولتي الدوري والكأس، أمام الأهلي في السوبر.
بينما تُقر المادة 65 من اللائحة أن اتحاد الكرة يحق له توقيع المزيد من العقوبات على الزمالك لتسببه في خسائر للحقوق التجارية والتسويقية للاتحاد والتي يفرضها راعي البطولة.
ويواجه المسئول الذي يلوح بعدم المشاركة من إحدى أو كل المسابقات عقوبات مماثلة بالإضافة إلى الشطب أو المنع مع المشاركة في أي نشاط يتعلق بممارسة كرة القدم لمدة تحددها اللجنة أو الحرمان من دخول الملاعب لمدة تحددها اللجنة أو التوبيخ أو التحذير أو الغرامة وفق المادة 22 .
خسائر بالجملة على نادي الزمالك في حال انسحابه من كأس السوبر المصري
Needed to write you one little note to finally say thanks once again for your personal pleasant tricks you’ve featured on this website. It is really strangely generous of people like you to allow extensively all many people would’ve made available as an ebook to help make some dough for themselves, mostly given that you might have tried it in the event you wanted. The concepts likewise acted to become a fantastic way to know that other people online have the identical fervor really like my personal own to find out a great deal more with respect to this problem. I’m certain there are lots of more pleasant opportunities in the future for those who start reading your website.
Enjoyed reading this, very good stuff, appreciate it. “All of our dreams can come true — if we have the courage to pursue them.” by Walt Disney.
Hi! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to stop hackers?